aanmelden testen

Wij zoeken enkele studenten die een nieuwe site voor de e-learning willen testen.

Waarom deze test?

Tot op heden is ons pakket e-learning – voor de overzichtelijkheid – verdeeld over drie sites. Dat heeft ook nadelen: voor de gebruiker: wisselen van sites, maar ook voor ons: voor alle drie sites een account aanmaken en drie sites technisch onderhouden. Daarom hebben wij één nieuwe site gemaakt voor het hele pakket. Wij willen graag weten hoe dat voor gebruikers bevalt én wij willen graag eventuele ‘oneffenheden’ herstellen die bij het overzetten haast onvermijdelijk optreden.

Wie komen in aanmerking?

Je moet tot de doelgroep van deze site pabo-taal.nl behoren:
–    student pabo-opleiding (niet reeds werkzaam in het onderwijs)
lever daarvoor ook een bewijs: gebruik het e-mailadres bij je opleiding of stuur een foto van je studentenkaart of ander bewijs aan het info-adres van deze site

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je meldt binnen een week na de start je eerste ervaringen met het gebruiksgemak van de site (mag ook in een paar zinnen).
  • Je meldt eventuele fouten in links, teksten (inclusief typfouten) en oefeningen.
  • Je meldt binnen een maand (wat uitgebreider) je ervaringen met het pakket e-learning (op- en aanmerkingen, eventuele wensen voor verandering of uitbreiding)

Als je niet tijdig (serieus) aan die voorwaarden voldoet, beëindigen we de toegang. Als je wel aan de voorwaarden voldoet, kun je acht maanden gratis gebruikmaken van de e-learning (inclusief helpdesk).

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden. Omdat er soms fouten worden gemaakt in e-mailadressen, vragen we ook je telefoonnummer, zodat we je in elk geval kunnen bereiken.

Als je aanmelding compleet is, sturen we – doorgaans binnen enkele uren – de inloggegevens. Let ook even op de map ‘spam’!

voor- en achternaam:*
e-mail:*
telefoon:
-
Ik verklaar dat ik niet reeds werkzaam ben in het onderwijs. Ik ben student*
eventuele vragen / opmerkingen / toelichting:
Typ de tekens over: